مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحب کارم

باسلام بنده طی 2سال خورده ایی دریک ساختمان نگهبانی میدادم وروزها هم کارمیکردم واین اقای صاحب کارچندباربهم تهمت دزدی رد کرد ولی خدارو شکرروسفید بودم پیش همه وخودش روسیاه شده وبنده شکایت به اداره کارکردم وانها هم امدن تحقیق وتایید شد بنده دراین ساختمان کارمیکردم وایشون ادعا کرده ماهی 2500به حساب بنده زده وبیمه ایی هم ندارم وپاداشی هم نداده وبازم بااین ادعای دروغ خودش رادروغگو کرد چون اپاره کار گفتند شما رسید بیاورید ولی ایشون اصلا بحساب بنده پولی نزده بود فقط هرموقع احتیاج داشتم 1میلیون بالاتربه من نداده خودمم در اداره کارگفتم وجمع کل شد 20میلیون وبنده باایشون قرارداد هم نداشتم ولی شاهدها بودن وحالا ازشما درخواست کمک دارم اداره کاراخرین جلسه اش صبح هست میخواستم اگرخوداری به پرداخت بکنه چه حکمی صادرمیشود برای ایشون ممنونم ازلطفتان باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک حقوق و سنوات کاری شما صحیح باشد اداره کار رای به نفع شما خواهد داد. شما میتوانید در خصوص بیمه نیز درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تمام حق و حقوق شما پرداخت خواهد شد بیمه ، عیدی ، سنوات ، پاداش ، کسر حقوق ماهیانه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجکوم‌به پرداخت حقوق و مزایا و بیمه شما خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان محکوم به ءرداخت تمام حقوق و مزایا و بیمه میشوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محکوم به پرداخت حق و حقوق شما میشه و بعد از صدور حکم مکلف به پرداخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمالا محکوم می شوند و باید بپردازند.