مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد برای حضانت

سلام وقت بخیر
بنده دختر 17 ساله هستم
پدر و مادرم 9 ساله که از هم جدا شده اند
و بنده در حال حاضر با پدر زندگی میکنم
اما بدلیل یسری مشکلات روحی روانی بنده درخواست زندگی با مادرم که ازدواج هم کرده دارم
اما پدرم هیچ جوره راضی نمیشه
میخاستم بدونم برای این مورد باید حکم رشد داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به سن شما ، شما از تحت حضانت خارج شده اید و شما
میتوانید در مورد اینکه با کدام یک از والدین زندگی نمایید تصمیم بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیاز به حکم رشد نیست و شما می توانید پیش مادرتان زندگی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما بعد از 9 سال که بالغ محسوب میشوید میتوانید با میل خود با هر کدام از والدین زندگی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با توجه به سن شما ، شما از تحت حضانت خارج شده اید و شما
میتوانید در مورد اینکه با کدام یک از والدین زندگی نمایید تصمیم بگیرید پدر شما نمیتواند مانع شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا شما خارج از حضانت هستید و می توانید با هر شخص اعم از مادر یا پدر وبا تشخیص خود زندگی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید در مورد اینکه با کدام یک از والدین زندگی نمایید تصمیم بگیرید و از حضانت خارج شده اید اما نفقه با پدر است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نیازی به حکم رشد ندارید شما در سن حضانت نیستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر پس از 9 سال حق انتخاب برای تعیین محل زندگی دارید و از حضانت خارج می باشید