مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام وخسته نباشید
من دو فقره چک که جمعا میشه سه میلیون سیصد هزار تومان در سال 92 دادم ودر سال 92 هم برگشت خورده است و حالا در سال 98 ازم شکایت شده.ایا شامل تاخیر می‌شود یا بعد گذشت 5سال سند عادی محسوب می‌شود.ممنون میشم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شامل میشود مگر اینکه از طمان برگشت 5سال تمام گذشته باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر خسارت تاخیر تادیه با شرایطی خاص قابل مطالبه است اگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بابت امور تجاری یا از سوی تاجر صادر شده باشد مشمول 5سال خواهد بود