مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی از مرد

شوهرزن طلاق نمیده چجورمیشه طلاق گرفت تامهریه نفقه پرداخت کنه

پاسخ ها :

سینائیان قریه حسن سهیلا

سینائیان قریه حسن سهیلا :

دادخواست ترک انفاق کیفری ومطالبه مهریه مطرح نماییدوبه استناد عدم پرداخت نفقه تقاضای طلاق مطرح کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بدون دلیل طلاق صادر نمی شود شما باید عسر وحرج خود را با مدارک ومستندات محکمه پسند اثبات کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که عسروحرج خودرااثبات نماییدمیتوانیدطلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه برای اقامه درخواست طلاق
باید دلیل داشته باشد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند نفقه و مهریه خود را مطالبه کند.
برای طلاق به درخواست زوجه زن باید دلیل داشته باشد و بدون دلیل نمی تواند طلاق بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
مهریه و نفقه به قوت خود باقی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه است