مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام میخواستم بدونم اگه همسرم سرپیچی کنه از پرداخت نفقه زندان میره؟
یا اگه بخواد اذیتم کنه اعتراض کنه ک یکجا نمیتونه پرداخت کنه قانون چه حقی بهش میده؟؟
و من میتونم چون 2سال بهم نفقه نداد و ترکم کرد تو همین شکایت نفقه غیابی طلاق بگیرم یا حتما باید دادخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دادخواست نفقه ارائه داده ایید با محکومیت همسرتان وعدم پرداخت وی میتوانید حکم جلب ایشان را اخذ نمایید البته ایشان نیز میتوانید دادخواست اعسار وتقسیط نفقه را ارائه دهد بعد از عدم پرداخت نفقه بمدت شش ماه میتوانید دادخواست طلاق را ارائه دهید

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

با سلام شما بابت نفقه هم میتوانید کیفری شکایت کنید که در صورت تشخیص قاضی زندان هم دارد هم میتوانید حقوقی شکایت کنید و پس از محکومیت و صدور رای میتوانید دادخواست طلاق بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله با توجه به مدت عدم پرداخت نفقه میتونید طلاق بگیرید ضمن اینکه بابت تاخیر در عدم پرداخت با حکم دادگاه میتونید جلبش رو بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زوجه شکایت کیفری ترک انفاق را مطرح کرده اید ممکن
است زوج به حبس
محکوم بشود
خیر شما باید دادخواست طلاق را جداگانه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان حبس وجود دارد و اگر بعد از صدور اجرائیه نفقه را پرداخت نکند می توانید دادخواست طلاق بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طی شرایطی امکان حبس وجود دارد
از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
رای محکومیت نفقه علیه زوجه دارید به مدت دوسال امکان طلاق وجود دارد
نفقه را پرداخت نکند با تقاضای محکوم له حبس میشود