مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وقت بخير
بنده مي خواستم بدونم کسي که درخواست طلاق يک طرفه زوج از طريق نفقه داده و آقا در دسترس نباشه که در دادگاه يا دادسرا براي دفاع شرکت کنه دادگاه در اين صورت چکار مي کنه آيا طلاق غيابي صادر مي کنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست طلاق داده اید در صورت عدم حضور زوج دادگاه رای غیابی صادر می کند

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام معمولا در وهله اول باید حکم نفقه اخذ گردد بعد پیوست پرونده طلاق میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت عدم حضور زوج دادگاه رای غیابی صادر می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دادخواست طلاق داده اید در صورت عدم حضور زوج دادگاه رای غیابی صادر می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوج در دادگاه حاضر نشود و لایحه هم ارسال ننماید ممکن است حکم غیابی طلاق صادر بشود یا قاضی حکم طلاق را صادر ننماید و درخواست زوجه را رد نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام سوالتون ابهام داره جواب دقيق نميشه داد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت عدم حضور زوج دادگاه رای غیابی صادر می کند