مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خدمت وکلای محترم، بنده بخاطر شرایط شخصی البته شخصی که میگم همسرم قبل عقد خیلی چیزا رو بهم دورغ گفته بود مثلا درمورد سنش که بعدا فهمیدم12 سال از من بزرگتره به همین خاطر همسرم رو رها کردم حالا چندسالی از این ماجرا میگذره من دوباره ازدواج کردم از اون همسرم چندباری برام از شورای حل اختلاف اخطار اومد که من نرفتم فکر کنم یه بار هم از دادگاه اومد ودیگه خبری نشد الان تقریبا2 یا3سال میگذره و هیچ اخطاری برام نیومده میخواستم بدونم آیا طلاق غیابی گرفته یا نه هنوز داستان ادامه داره، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مراجعه کنید و حضورا بپرسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سامانه عدل ایران موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانی وکیل بگیرید چون احتمال توقیف اموال و ممنوع الخروجی شما است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می بایست پرونده رو حصوری و یا از طریق سایت عدل ایران پیگیری کنید

یک وکیل

ثبت ثنا انجام بدید تا مطلع بشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است شما به صورت غیابی به پرداخت نفقه و مهریه محکوم شده باشید و