مشاوره حقوقی رایگان - زمین بدون مدرک

حدود چهل سال هست ما زمینی داریم و در اون کشت و کشاورزی میکنیم .... و هیچ گونه مدرکی نداریم ... چگونه میتوان مدرکی گرفت ایا راه حلی دارد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اثبات مالکیت دهید با شهادت شهود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.بستگی دارد که زمین در کدام منطقه واقع شده باشد و تابع چه قانونی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید دادخواست اثبات مالکیت به استناد شهادت شهود مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به استناد شهادت شهود دادخواست اثبات مالکیت دهید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مدرکی دال بر مالکیت و تصرفات قانونی خود ارائه نمایید تا موضوع از طریق اداره ثبت پیگیری و منتهی به صدور سند گردد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

استشهادیه محلی را به تایید شورای روستا برسانید و از جهاد هم استعلام بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات مالکیت بدهید و سپس از طریق اداره ثبت پیگیری کنید