مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگي از تامين اجتماعي

با سلام.بنده ١٧ سال سابقه بيمه درماني دارم اداره هم براي من ١٥ سال انفصال از خدمت زده.آيا من ميتوانم سابقه ي بيمه درماني را به تامين اجتماعي ارائه بدم و مابقي ٣ سالي كه مانده را بصورت خويش فرما واريز كنم و با ٢٠ سال سابقه ،بازنشسته تامين اجتماعي بشم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست بلکه مربوط به روابط درون سازمانی واداری محسوب می شود لذا بهتر است از ارگان مربوطه جویا شوید