مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی از تامین اجتماعی

سلام خدمت کارشناساسان محترم اینجانب ازمهر ماه سال 74 در شهرداری یکی از شهرستانها کار میکنم ضمنا 3ونیم سال سابقه پرداخت بیمه از یک شرکت دیگر را نیز در سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم ایا شهرداری اینجانب را مجبور به بازنشستگی بر مبنای 30 سال خدمت میتواند بکند یا میتوانم تا سال 1404خدمت بکنم لطفا اگر ماده و تبصره در این مورد هست اشاره فرمایند. با تشکر از زحمات

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باان سه سال سابقه 30سال سابقه بیمه پر دارید می توانید درخواست بازنشستگی به تامین اجتماعی دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420