مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی تامین اجتماعی

با عرض سلام
آیا بانوان با 55 سال سن و 27 سال سابقه با 30 روز حقوق بازنشست میشوند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

شرایطی که سازمان تامین اجتماعی برای بازنشستگی زنان در نظر گرفته است، شامل موارد زیر می باشد:

به طور کلی، سن بازنشستگی زنان، 55 سال است. به شرطی که زنان، 20 سال سابقه کار داشته باشند.

در صورتی که زنان، دارای 10 سال سابقه کار دارای 55 سال سن باشند، می توانند بازنشسته شوند.

در صورتی که متقاضی بازنشستگی، دارای کمتر از 10 سال سابقه کار باشد، می تواند با پرداخت کردن حق بیمه 10 ساله خود، به صورت یک جا به سازمان تامین اجتماعی، بازنشسته شود.

کلیه زنانی که در حال حاضر، دارای 45 سال سن می باشند و متقاضی بازنشستگی هستند، می توانند در صورت دارا بودن 30 سال سابقه کار، بازنشسته شوند.

کلیه زنانی که دارای 35 سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه هستند، می توانند بدون رعایت کردن هیچ گونه شرط سنی بازنشسته شوند.

کلیه زنانی که مشمول قانون کار می باشند، می توانند با داشتن 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه و 42 سال سن، با دریافت حقوق 20 روزه، بازنشسته شوند.

کلیه زنانی که مشمول قانون کار می باشند، می توانند با داشتن 25 سال سابقه کار و 50 سال سن، با دریافت حقوق 25 روزه، بازنشسته شوند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بستگی کامل به پرونده استخدامی آنان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد بله
بهتره برای اطمینان بیشتر با شماره گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام 27 روز در نظر گرفته می شود لذا برای اطلاعات بیشتر میتوانید با تلفن 1420 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر نمیتوانید شما باید بیمه سه سال را بپردازید جهت اطمینان از بیمه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
با 27 روز حقوق بازنشست می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به نوع شغل دارد با وجود حداقل سن 55 سال و 27 سال سابقه می توانید