مشاوره حقوقی رایگان - درباره بازنشستگی تامین اجتماعی

من سن 61سال دارم وبا 15سال کارکردن هم اکنون درد پا و شکستگی کتف رنج میبرم خواهش میکنم من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به اداره بیمه مراجعه نمایید و کارهای بازنشستگی را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تامین اجتماعی پیگیری کنید.
اگر پاسخگو نبودند از طریق دیوان اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام به اداره بیمه تامین اجتماعی تقاضای بازنشستگی دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تقاصای بازنشستگی به تامین اجتماعی دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. از طریق تامین اجتماعی پیگیر بازنشستگی خود باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید از طریق تامین اجتماعی پیگیری بازنشستگی خود باشید،در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از«طرق دادراه تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام هر چند بازنشستگی با 15 سال کار کرد باعث میشو د شما مستمری کامل را دریافت نکنید اما با توجه به شرایط جسمانی خود میتوانید امور اداری مربوط ب بازنشستگی ودریافت حقوق ماهانه خود را انجام دهید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام به تامین اجتماعی مراجعه و تقاضای بازنشستگی کنید هرچند حقوق 15 روز کاری به شما مرداخت میگردد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

متاسفانه تامین اجتماعی در خصوص این موارد با بازنشستگی موافقت نمی‌کنند. بلکه به مواردی چون نابینایی و تومور مغزی ووو..با باز نشتگی موافقت میکنن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق بیمه تامین اجتماعی پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید خود را بازنشست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاصای بازنشستگی به تامین اجتماعی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 60 سال سن و کمتر از 20 سال سابقه بیمه ، متناسب با تعداد سال های پرداخت بیمه ، میتوانند درخواست بازنشستگی نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد