مشاوره حقوقی رایگان - ار کار افتادگی

بنده مدت نه سال وسه ماه سابقه بیمه دارم ازطرفی دارای معلولیت ودربهزیستی پرونده دارم پزشک معالج ارتوپد قبلا مراجعه نمودم مکتوب نمود که شما ازنظربنده ازکارافتاده کلی هستی یک بارهم سال 92به کمیسیون بیمه تامین اجتماعی رفتم واظهارنظرکردن که بنده ازکارافتاده کلی نمیباشم فقط یک اشاره مختصری ذیل نظریه درخصوص دست چپم دادن الان ازاون موقع وضعیت دست چپم تشدید شده وبه طور کل تحرکی نداره آیا امکان داره بتونم الان بازنشسته بشم باهمین سابقه ای که دارم چون نمیتونم کارکنم بایک دست بیمه پردازی گذشته هم ازطریق کارت هوشمند رانندگان برون شهری بوده پایه یک الان چکار میتوانم بکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از اداره مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید مرجع ذیصلاح برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید درخواست بدهید تا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما می بایست در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار بگیرد پس باید درخواست بدهید تا بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای رسیدگی در کمیسیون مربوطه را کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست بدهید تا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

طبق قانون چنانچه بیماری شما تشدید شده باشد مجددا بایستی درخواست بیماری خود را به کمیسیون پزشکی بدین اگه مجددا نظریه کمیسیون پزشکی بر از کارافتادگی نبود می توانید به نظریه کمیسیون پزشکی در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید