مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی کارمند دولت

درود بر شما
31 سال و 6 ماه سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم که 6سال آن را در دوتا کارخانه به مدت 5 سال و خرده ایی و 3 ماه هم در دومی
و بقیه هم از طریق ارگان دولتی (بهداشت) یک ماه پیش درخواست بازنشستگی کردم اما مسئولین مربوطه در تامین اجتماعی درخواست بنده را رد کرده‌اند و میگویند یا باید بهداشت سابقه کارخانه ها را هم قبول و بر عهده بگیرد و یا اینکه بمانم تا سابقه تجربی ام در بهداشت به حد کفاف برسد

بنده 10 روز است که نامه رسان این دو ارگان دولتی شدم
در ضمن 53 سال هم سن دارم
می‌فرمائید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است باید به ارگان مربوطه مراجعه کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مشکلی نیست سوابق بیمه ای کارخانه ای رو در بهداشت تایید کنید