مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 134

با سلام . من سرباز وظیفه در دوران دفاع مقدس بوده ام . برای بنده گواهی مجروحیت ( موج گرفتگی از ناحیه سر و گردن و کمر ) از سپاه صادر شده است . برای پیگیری موضوع جانبازی که رفتم یه سری فرم پر کردم و گفتند که باید به کمیسیون 134 برود . پرس و جو که کردم فهمیدم که گویا این کمیسیون برای احراز جانبازی هست . سوالم این هست وقتی خود سپاه با توجه به اسناد و مدارک پزشکی موجود گواهی مجروحیت صادر کرده دیگر چرا باید پرونده به کمیسیون 134 ارجاع داده شود ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نظر نهایی در مورد جانبازی توسط کمیسیون جانبازی صادر خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر مصدومیتی جانبازی محسوب نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرجع تشخیص و تعیین جانبازی طبق ماده 134 کمیسیون مربوطه خواهد بود که علاوه بر آن ماده 135 کمیسیون عالی نیز مرجع تجدید نظر و تایید نهایی آن می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید روند قانونی خود را طی کند