مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جانبازی

با سلام
من در زمان جنگ در مدرسه حین بمباران هوایی به علت سقود در پناهگاه دچار سانحه شدم وبعد از چند سال مداوای بدون نتیجه کشکک زانونی چپم کلا از کار افتاد وپزشکان مجبور شدند کشکک ای چپ را برد ارند وزانوی دیگرم براثر همین سقوط دچار مشکل شده بود که سالها بعد تحت عمل جراحی قرار گرفت متاسفانه آن زمان بدلیل تعصبات خاص از طرف خانواده اقدام به گرفتن جانبازی نشد(به علت دختر بودن!)آیا الان میتوانم اقدام به این کار بکنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...اگه گزارش حادثه و مدارک کافی داشته باشید بله میتونید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارک کافی داشته باشید بله میتونید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق بنیاد با ارابه مدارک بالینی اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛از مرجع مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد با ارایه مدارک پزشکی اقدام نمایید