مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جانبازی

سلام بنده درسال 1365در بمباران هوایی شهرها مورد اثبات ترکش قرار گرفتم و مادرم در آن زمان به درجه رفیع شهادت نائل آمد چون همراه ایشان بودم به بیمارستان اعزام شدیم مادرم شهید شدن وبنده به صورت سرپایی پذیرش کردن الان مراجعه کردم برای تعیین جانبازی میگن هیچ مدرک پزشکی نداری چطور باید ثابت کنم با وجود اینکه ترکش در هردو پای من موجود می‌باشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

ازطریق مراجعه به بنیاد جانباران وتقاضای کمیسیون پزشکی واخذ پرونده بیمارستان این موضوع اثبات خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارک‌پزشکی از طریق بنیاد جانبازان اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به یگان محل اعزام و یگان محل خدمت مراجعه نمایید

و از طریق بنیاد جانبازان پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را از یگان محل خدمت خود و بنیاد جانبازان پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با مدارک‌پزشکی از طریق بنیاد جانبازان اقدام کنید