مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

با عرض سلام، پدر بنده در سال 60 در جنگ تحمیلی و در حمله حصر آبادان حضور داشتند و از ناحیه دست چپ با اصابت ترکش نارنجک مجروح شدند. همچنان یک عدد ترکش در دست چپشان موجود می باشد که در عکس رادیولوژی قابل مشاهده است. از سال 91 برای احراز جانبازی اقدام کردیم.کلیه مدارک و صورت سانحه تکمیل و موجود هست. کمیسیون ارتش همان سال رای به 5 درصد جانبازی دادند ولی کمیسیون بنیاد جانبازان استان فارس درصد جانبازی را صفر درصد عنوان کرده است. تاکنون از ماده 16 و به دیوان عدالت اداری شکایت کرده ایم که همگی نظرشان تایید نظر کمسیون بنیاد مبنی بر صفر درصد بوده است. خواهشمند است بفرمایید که آیا راهی وجود دارد که بتوانیم حق خودمان مبنی بر دریافت درصد جانبازی را بگیریم؟ حدود ده ساله که ما پیگیر این مسئله هستیم و علیرغم تکمیل مدارک هنوز نتوانستیم حق خودمان را دریافت کنیم. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که بین کمیسیون قانون آجا با کمیسیون ماده 16 بنیاد جانبازان در خصوص درصد جانبازی اختلاف نظر وجود داشته باشد بایستی طبق نامه ستاد کل نیروهای مسلح به مرجع حل اختلاف مراجعه نمایید