مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

سلام معلول جسمی از پاه می باشن سال ،60،61 در داخل شهرستان گیلانغرب بر اثر گلوله باران شهر توسط ارتش عراق از ناحیه دست چپ مجروح و در بیمارستان امام ره شهرستان اسلام اباد بستری وتحت درمان قرار گرفتم اثارش مشهود است و همراهان من گواه هستند بیمارستان پرونده من پیدا نمی کند، لطفان منور اهنمایی کنید به حقم برسم. مرسی

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

اگر کمیسیون پزشکی رای به جانبازی شما داده است ولی بنیادشهید شما را پذیرش نمیکند میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.