مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس خط و امضاء

پدر من سال 90 فوت شده بعداز چند سال برادرم قولنامه دست نویسی آورده که پدر این ملک را به ایشان فروخته.. من به این خط شک دارم چون در آن زمان این ملک به مادرم واگذار شده بوده آیا قابل تشخیص با قولنامه مادرم هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید روی آن شکایت نمایید پیشنهاد می شود تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق کارشناس خط به راحتی قابل تشخیص است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مادر شما در صورتی که قولنامه مقدم از قولنامه برادر شما دارد می تواند دادخواست بطلان مبایعه نامه برادر شما اثبات وقوع بیع را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و اگر سند جعلی باشد توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد