مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط

با سلام
در خصوص تقدم و تاخر در نوشته و امضا فقط کارشناس خط دادگستری نظر می دهد یا ارگان و سازمان حرفه ای تر و علمی تری در این خصوص برای ارجاع مدارک هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کارشناس رسمی دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کارشناس خط نظر می دهد کارشناس خط برخی بازنشسته اداره آگاهی است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اصولا ارجاع به کارشناس دادگستری میشود. و نظر این کارشناس مورد قبول دادگاه می باشد.

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
کارآگاهان متخصص پلیس آگاهی نیز گاهاً جهت بررسی موضوع اقدامات فنی و تخصصی را صورت می دهند لالا کن رویه مرسوم و معمول ارجاع امر توسط مقام صالح به کارشناس رسمی کانون کارشناسان دادگستری در حوزه تخصصی خط می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارشناسان رسمی قوه قضاییه کاربلد هستند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به تشخیص هویت و اگاهی نیز ارجاع می‌شود.