مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس خط

سلام من یک ماه پیش برگه سفیدی را امضا تاریخ و اثر انگشت زدم و دادم دست یکی از اشنایان اما حدود 5 ساعت بعد همان روز ان را نوشته ، ایا با کارشناسی میتوان مشخص کرد که 5ساعت همون روز نوشته شده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قابل تشخیص نیست.
صرفا کارشناس می تواند تایید کند که با یک خودکار نوشته شده یا نه.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بعید است و فارغ از امکان تشخیص اساساً دارنده سند سفید امضا مجاز به پر کردن آن نیز می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر توسط دو خودکار جداگانه ، نوشته شده باشد و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر مگر توسط دو خودکار جداگانه ، نوشته شده باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سوال واضح نیست. اصولا شخص امضا کننده باید نگارنده متن باشد در غیر اینصورت درخواست کارشناسی جهت بررسی خط نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر مگر توسط دو خودکار جداگانه ، نوشته شده باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر مگر این که توسط دو خودکار جداگانه نوشته شده باشد