مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد کارشناسی خط

با توجه به کارشناسی خط از مبایعه نامه زمین مسکونی شده چند فقره امضا برای فروشنده تایید شده اما اثر انگشت تایید نشده و شخص فروشنده با توجه به این امر کلا انکار مبایعه نامه زمین شده و اظهار کرده که برای آزاد شدن موتور سیکلت توقیفی به من برگه را امضا کرده آیا امضا در این کارشناسی اولویت دارد یا اثر انگشت ؟ و چگونه ثابت کنم که این مبایعه نامه جعلی نیست و تمام و کمال فروشنده به تمامی موارد ذکر شده در مبایعه نامه آگاهی دارد و سفید امضا نبوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امضاء تأیید شود به نظر قرارداد قانونی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امضا معتبر است و از کارشناس بخواهید سفید امضا بودن را هم مورد بررسی قرار دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اثر انگشت مقدم است و شما باید بوسیله شهود و سایر ادله ، عقد بیع را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امضاء تأیید شود به نظر قرارداد قانونی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با دلایل دیگر مانند شهادت شهود بیع را اثبات نمایید