مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

سلام خسته نباشید ببخشید برادرم سرباز بود بخاطر اینکه افسر نگهبان بهش فحش داده وباهاش درگیر شده وبعدش اسلحه راداده گفته برو سر پست بخاطر اینکه ازلحاظ روحی وروانی تحت فشار بوده‌ اسلحه دستش بوده سرپست دوباره فرياد زده‌ افسر نگهبان را صدا زد بهش گفته چرا بهم فحش دادی به هرحال اسلحه داخل دستش بود که یک مرتبه يک سرباز از پشت سر اسلحه را میکشه اسلحه به صورت می خوره تا سه ماه بیمارستان بستری شد وکارشناسی اسلحه شناسی گفته تیر بصورت اتفاقی درحال درگیری بوده وقصدخودزنی نداشته ولی افسر نگهبان شاکی شد گفته میخواست منو بزنه وخودش رازد نمی دونم چکار کنم هیچ گونه کمکی بهش نشده سال 90 بود هنوز حالش خوب نيست تورا بخدا یه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست جانبازی را نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوالان مشخص نیست مجدد و کامل بیان کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهر حال باید عدم قصد وی اثبات شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که کارشناس اسله شناسی موضوع را تیراندازی به صورت اتفاقی اعلام نماید با توجه به اینکه عوامل نزدیک در وقوع حادثه در اینجا قابل بررسی می باشد و شخص طرف مقابل نیز مزید بر علت جهت تیراندازی می تواند باشد موضوع قابل بررسی و شکایت از طرف مقابل نیز قابل تامل است