مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام بنده با شریکم بخاطر حساب وکتاب درگیری شدیم کنار خیابان در این درگیری بنده صورتم شکست و دستم از ناحیه کف دست پزشکی قانونی رفتم و غیره …. در حل اختلاف ایشان گفت که اصلا من ایشان را نزدم خود زنی کرده و فقط دوتا چک زدم در حل اختلاف گفتن که کن باید دوتا شاهد مرد ببرم
سوال این که من شاهد ندارم
فقط بعد از درگیری پلیس آمد گزارش نوشت که بنده از ناحیه بینی احساس درد و از ناحیه دست هم احساس درد دارم و
در هنگام نوشتن گزارش خود شریکم هم بود واسم و مشخصات را خودش گفت
اگر می‌شود کمکم کنید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

همین که خود شخص گفته سیلی زدم نیازی به شهود نیست

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شما باید ضرب وجرح را با نظر قاضی اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید ضرب وجرح را با نظر قاضی اثبات کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ضرب و جرح را با نظر قاضی اثبات کنید