مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات یا بخشش

با سلام
در مورخه90/4/14 یکی از دوستان بنده با دو نفر درگیری منجر به جرح داشتند که شاکیان به دلیل رابطه من با ضارب از بنده نیز شکایت کردند. با تعین وثیقه بازداشت شدم که سریعا نسبت به بازداشت سند و جلب رضایت شاکیان اقدام نمودم. با جلب رضایت سند کلا آزاد شد. به دلیل مهاجرت ادامه کار را به وکیل سپردم
در تاریخ 1/96 اخطاریه با مضمون معرفی مکفول عنه به ضامنم واصل شده و از همان تاریخ دادگاه نسبت به مسدود نمودن کلیه حسابهای ضامن نیز اقدام کرده است در صورتی که ضامن بنده فقط سند وثیقه گذاشت که اونم آزاد شد.
بعد از پیگیری مشخص شد به دلیل پیگیری نکردن وکیل حکم بنده هم دادگاه بدوی و تجدید نظر که متهم ردیف اول شرکت داشته تایید شده و تمامی حکم ها به وکیل واصل شده ولی کاری انجام نداده.
حکم ها عبارتند از 9 ماه حبس به دلیل حمل سلاح جنگی و 6 ماه حبس تعزیری به دلیل نزاع دسته جمعی
یکی از شاکیان حاضر شده است شهادت بدهد بنده در درگیری نبودم و همچنین تعدادی از کسبه شهادت محضری دادند که بنده در موضوع درگیری دخالتی نداشتم. متاهل و کارمند با سوابق عالی هستم
چند بار به اجرای احکام مراجعه کردیم که گفتند تنها کار فقط معرفی متهم است و متهم ردیف اول محکومیتش به اتمام رسیده است
آیا خودم معرفی کنم؟در چه صورتی تخفیف مجازات شامل بنده می شود؟آیا راه حلی برای حل کلی موضوع وجود دارد؟آیا از وکیل خودم می تونم شکایت کنم؟ لطفا یک وکیل مجرب درجه یک در ارومیه معرفی کنید؟ممنون از شما

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی شما می توانید درخواست پذیرش وکالت خود را در قسمت «وکیل میخواهم» وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما قابل بررسی است
و امکان تخفیف و حتی منع پیگرد شما فراهم است
می توانید با بنده یا همکاران محترم تماس حاص نمایید

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست گرامی میتوانید از طریق یکی از وکلای مجرب با استناد به شهادت شاکی که فرمودید رضایت داده از دیوانعالی کشور تقاضای اعاده دادرسی نمایید . از وکیل خود میتوانید در کانون وکلای دادگستری ( اگر وکیل شما وکیل کانون وکلا بوده ) ویا مرکز مشاوران و وکدا قوه قضائیه ( اگر از وکلای آن مرکز بوده ) شکایت کنید زیرا وی وظیفه داشته شما را ازابلاغات واصله و آرا مطلع میکرد.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم