مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و توهین

سلام وقتتون به خیر
سوالی از خدمتتون داشتم
بنده چندی پیش به دلیل درگیری دو جراحت دامیه و کبودی بالای پلک داشتم (طبق گزارش پزشک قانونی)
علت دعوا هم این بود:
من مغازه دار هستم و ایشون 3000 تومن بدهکار بودن و خرید کردن و وقتی من گفتم که اون سه تومنم بکشم؟ با حالت عصبی گفتن اصلا نمیخام کارتمو بده و ....
منم عصبانی شدم و مقداری پول رو برداشتم و انداختم روی میز و گفتم "بیا تو بیشتر لازم داری پول تریاکته" (قبلا گفته بود که تریاک میکشه) و اون در جواب ترازو رو پرتاب کرد زمین من هم بلند شدم و چند ضربه زدم بهش که آسیبی ندید بعدش اون حمله کرد و ضربه ای زد که این جراحت رو ایجاد کرد ....
خواستم بپرسم آیا من مقصر هستم؟؟
قاضی چه حکمی میده؟؟
امکان داره خودم به دلیل این که اون رو تریاکی خطاب کردم محکوم به توهین بشم؟؟
و این که مقدار دیه چقدره؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله توهین محسوب میشه وهرکدام باید دیه طرف مقابل را پرداخت کند.

مهدي  فولادي

مهدي فولادي :

استان :

با سلام .علت دعوا موثر در تصمیم نبست.میزان هر جراحت دامیه معادل 2 درصد د یه کامل هست .لازم به ذکر هست میران د یه به نرخ روز قطعیت حکم و اجرای آن محاسبه میشه

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا میزان دیه به نرخ روز در اجرای احکام محاسبه میشه دوما در صورت نسبت دادن هر صفتی به فردی که فاقد اون صفت هست توهین یا افترا محسوب میشه و سوما در هر حال مقصر رو قاضی تشخیص میده نه اینکه شما تعریف کنید از دید خودتون و من اینجا بگم مقصرید یا نه چون اظهارات طرف مقابل شنیده نمیشه از پاسخ در این قسمت معذورم