مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام، خسته نباشید. حدودا یک سال مادر خانمم اومدن خونه ما . یه کم درو دیر باز کردیم، شروع کرد به بد و بیرا. خانمم به پدرش زنگ زد بیا مامانو ببر، اونم اومد شروع کرد. ولی صاحب خونه مانع شد. کمی بعد من رفتم بیرون سمت خونه و محدوده خودم ایستاده بودم. زنگ زدم با خانم داشتیم صحبت می‌کردیم. یهو پدر خانمم رسید و میله پرت کرد به من و خواست بیاد میله رو برداره، پاش گیر کرد افتاد بغل دیوار سنگ و سفال بود. من میله ای که بهم پرت کرده بود برداشتم دوباره نیاد برداره. با کمی تاخیر بلند شد و سفال بهم پرت کرد. بعد متوجه شدیم دستش شکسته. شکایت کرده شورای حل اختلاف. رفتم گفتم درگیر نشدم. ایشون گفت شاهد دارم. الان از دادسرا ابلاغیه اومده، به خاطر صدمه بدنی و دفاع از اتهام انتسابی. همینو توضیح بدم؟ و وثیقه نیاز هست؟ ممنون میشم
راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛موضوع شکایت ضرب و جرح عمدی است و زمان مراجعه به دادسرا و دفاع از اتهام انتسابی پیشنهاد می شود حتما وثیقه برای پیشگیری از بازداشت احتمالی به همراه داشته باشید

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام همینو موضوع رو توضیح بدید
بایک نفر کفیل(کارمند)هماهنک کنید اگر لازم شد کفالت شما رو قبول کنه

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام.ایشان به پزشکی قانونی رفته وگواهی گرفته و شما را جهت صلح وسازش به شورا دعوت کرده اند و اگر سازش نکنید پرونده به دادسرا فرسته میشود وشما حق داری انکار کنید وحتماباید با خودتان یک سند ببرید دادسرا تا جلب نشوید.البته احتمال دارد فیش حقوقی یا جوازکسب هم ازشما بپذیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله با وثیقه حاضر شوید،
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.