مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام بنده با یکی از بستگان مشکل زمین کشاورزی داریم .. ایشان بعداز اینکه زمین ما رو تصرف کرده بود ؛از دست ما شکایت تصرف عدوانی نمود و کارشناس آورد.خوشبخت رای قاضی محترم و کارشناس به نفع ما بود ولی ایشان بعداز حکم دادگاه مجدداً زمین ما رو تصرف نمود و طی یک عملیات برنامه ریزی شده شروع به خود زنی کرد و گواهی پزشکی قانونی دارد (متلاطم بودن چشم) . بااین وجود از دست ما شکایت کرده که ما ایشان رو زدیم در صورتیکه بنده با ایشان اصلا نزدیک نشدم چه برسد به اینکه بخواهم کسی رو بزنم.ممنون میشم که به نحوی باید از خودم دفاع کنم.با تسکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دیه شاکی پرداخت شود مگر احراز گردد که خودزنی بوده است و

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

به وکیل مراجعه کنید