مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی ضرب و جرح

با سلام. فردی به هویت معلوم نام در فضای مجازی و سایت های معاند نظام اقدام به تبلیغ برای گروهک های تروریستی در منطقه مرزی مینماید. در این راستا مامورین یکی از یگان ها جهت تفهیم موضوع و بررسی صحت سقم قضیه با نامبرده تماس حاصل نموده و فرد مذکور با رضایت شخصی و قلبی خود را به یگان معرفی میکند و در اظهارات خود تمامی اخبار علیه وی را کذب مینماید و در جهت تکمیل توضیحات خود به مامورین میگوید که اگر من فعالیتی در فضای مجازی داشته باشم میتوانید با رضایت و درحضور خودم اقدام بررسی تلفن من نماید که تلفن نامبرده دست کسی بوده که مغازه در روستا داشته است.
مامورین با طرف اون جا میروند که شخص مذکور اقدام به فرار میکند که بعد از یک ساعت میرود از مامورین شکایت میکند که توسط مامورین دو زانو های پای من مورد ضرب و جرح قرار گرفته است. بعد هم در گزارش پزشک قانونی نوشته که علت شکستن زانو برخورد با اجسام سخت بوده است. حالا دادسرا مامورین را جهت رفع اتهام انتسابی احضار نموده است. (مامورین چطوری از خود دفاعیه نمایند؟ ) ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

سیده کوثر قریشی لاریمی

سرکار خانم سیده کوثر قریشی لاریمی :

اولا اتهام انتسابی باید با دلیل و مدرک باشد که صرف تعقیبدلیل بر ایراد ضرب و جرح نیست دوما مامورین چنین اتفاقی را کتمان کنند