مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح دروغین

بنده متهم به خیانت در امانت و ضرب و جرح از سوی پدرم هستم که در دادسرا از خیانت در امانت تبرعه شدم و الان مونده ضرب و جرح که پدرم گفته من زدمش و حتی دستمم بهش نخوره حرفش دروغه ولی از پزشکی قانونی نامه آورده اینکه کل بدنش جای خودزنیه و این کارشم احتمال میدم خودزنی باشه یا داده باشه کسی زده باشتش تا از من دیه بگیره چون مادرم داره ازش طلاق میگیره و من پشتیبان مادرم هستم و باید پنجاه میلیون مهریه بده برای همین این کارو کرده تا از زیر مهریه در بره و منو مورد هدف خودش قرار داده تا بتونه موفق بشه الان ده روز دیگه باید آخرین دفاعیات خودمو تو دادگاه بگم پلی نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون پدر بنده معتاد و روانیه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال شما باید دفاعیات مستدل داشته باشید تا از شما رفع اتهام شود

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

می تونید درخواست مراجعه مجدد ایشون به پزشکی قانونی رو درخواست کنید اما قاعدتا محکوم به دیه می شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به پرداخت دیه محکوم خواهید شد مگر اثبات شود که خودزنی بوده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت باید دفاع مناسب در دادگاه داشته باشید.خودزنی در پزشکی قانونی تشخیص داده میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد شهود یا معاینه مجدد پزشکی قانونی باید بتوانید خود زنی رااثبات نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خودزنی در پزشکی قانونی تشخیص داده میشود.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

با استناد به پزشکی قانونی مجدد خود زنی را اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به استناد شهود یا معاینه مجدد پزشکی قانونی باید بتوانید خود زنی رااثبات نمایید