مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

سلام من واسه گواهینامه فرستاده شدم بیمارستان امام سجاد بخاطر چند خط کوچیک روی دستم جواب اومد که ممنوعیت 99 ساله مگه همچین چیزی میشه اصلا که بخاطر چند خط کوچیک با آینده کسی بازی بشه و ب نظرتون چیکار کنم ی دکترم بهم گفت برو سربازی بیا من خودم رد میکنم واست گفت چون اگه مشکل اعصاب و روان داشته باشی سربازی نباید بفرستنت معاف میشی اگه سربازی رفتی نتیجه کمیسیون باطل میشه؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چون معافیت شما پزشکی است و مربوط به اعصاب رو روان محسوب میگردد به همین خاطر حرف ایشون کاملا صحیح است بلع وقتی سربازی برین یعنی در کمیسیونی نبودین و نطرشون بلاثر است و قابل تغییر البته تحقیقات بیشتری راجع به رفتن سربازی داشته باشین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حرف ایشون کاملا صحیح است بلع وقتی سربازی برین یعنی در کمیسیونی نبودین و نطرشون بلاثر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حرف ایشان متین است پس از سربازی پیگیری نمایید