مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح با چاقو

با سلام
در پرونده ای شوهر خواهر من با زن دومش خواهر من رو مورد ضرب و شتم قرار داده و بنده شاهد پرونده بودم و ایشون هر دو مجرم شناخته شدن
حال شوهر خواهر من به صورت ساختگی با دو نفر خودزنی کرده و به پلیس زنگ زده و شاهد هم معرفی کرده که من ایشون رو با یک نفر ناشناس مورد ضرب و جرح قرار دادیم و من با چاقو زدمش و فرار کردیم
در حالی که در زمان مقرر بنده اصلا در اون مکان نبودم
میخواستم ببینم با ارائه شاهد میتونم اثبات بیگناهی کنم؟
و اینکه ایشون هم 3 تا شاهد معرفی کرده
و اینکه درست جایی رو انتخاب کرده که نه دوربین داره نه مغازه ای برای استشهاد محلی
لطفا راهنماییم کنید.
چون شنیدن شاکی میتونه با داشتن 2 شاهد و قسم خوردن توی چنین پرونده ای پیروز بشه!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با معرفی شاهد اعلام کنید که در آن زمان جای دیگه ای بودید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای اثبات ادعا شاهد معرفی نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما می توانید باشهود خود اثبات کنید که درانجا نبودید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله شاهد ارائه کنید که در آن زمان در محل دیگری حضور داشتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید با معرفی شهود ، اثبات نمایید که در زمان درگیری ، در محل دیگری بوده اید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما هم شهود خود را معرفی کنید و اثبات نمایید که دران زمان در آن مکان نبوده اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استنادشهود عدم حضور در محل درگیری را اثبات نمایید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

باسلام. مدارک متقن پیدا کنید برای شهادت. حداقل 3 شاهد یا بیشتر شاهد معرفی کنید و سعی کنید وکیل بگیرید تا مواجه حضوری با شاهدین بخواهید.