مشاوره حقوقی رایگان - فروش ارث به دو نفر

ببخشید پدر بزرگم چند قطعه زمین را درسال 81 به پدرم فروخته بعد درسال84 به بنگاه دار فروخته الان پدربزرگم فوت شده من میتونم خسارت زمینم روبگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود تا بتوان راهنمایی کرد. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمین متعلق به شماست و معامله بنگاه با پدربزرگ باطل است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید اثبات مالکیت انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ززمین متعلق به پدر شماست و بنگاه دار باید خسارات بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که زمین ابتدا پدر شما و سپس به شخص دیگری واگذار گردیده است می توانید یا بطلان معامله دوم ویا نسبت به اخذخسارت اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر شما ، مبایعه نامه داشته باشد ، شما مالک محسوب میشوید و خریدار دوم باید شکایت نماید
مگر ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر است از طریق مشاوره تلفنی با وکلا تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید