مشاوره حقوقی رایگان - شک کردن به کسی که وکالت داده تام بهشون

باسلام عرض ادب.
من سال گذشته بابت ثبت نام مسکن ملی به یکی از آشنا ها وکالت دادم که پیگیر همه کارا باشه بعد ی مدت که تمام مدارک از ما خواست که کارهای اداری انجام بده.ماهم در اختیارش گذاشتیم.چون نمیتونستم مبلغ جور کنم قرار شد که اگه کارش تموم شد .امتیازشو برامون بفروشه.خلاصه بعد چند وقت تماسی که باهاشون داشتم گفتن که کارش تمومه تقریبا. فقط منتطر مشتریم که امتیازش بفروشم.
در نهایت چند ماهی گذشت . باهاشون تماس گرفتم .در جواب گفتن که چون وزیر عوض شده کار ماهم نیمه کاره مونده . آخرش اینکه حس کردم مارو پیچونده.چون بعد این داستان خودش صاحب خونه شد.به خاطر این شک کردم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استعلانم بگیرید که مشخص شود ایا امتیازی به نام شما ثبت شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا از انجام مورد وکالت اطمینان حاصل نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد.با حدسیات نمی توان شکایت کرد نیاز به مستندات و مدارک دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به سازمان مسکن و شهرسازی مراجعه نمایید و استعلام نمایید