مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی اوقافی

با سلام من یه زمین کشاورزی 10 هکتاری که دو هکتار آن باغ است از یه شخصی که حدود 30 سال مستاجر آن تو اوقاف بوده خریدم وزمین شش دانگ اوقافه و قولنامه را تو بنگاه نوشتیم وقرار شد سند اوقافی برای ما بگیرد ولی آلان اجاره نامه دو ساله گرفته ومن پانصد میلیون خرجش کردم و دو هکتار دیگه باغ احداث کردم آیا اوقاف می تواند بعد از سه سال زمین وباغ را از من بگیرد وبه شخص دیگر واگذار نماید ولازم به ذکر است که کلیه زمین‌های روستا شش دانگ اوقاف بوده وبه صورت قولنامه بیرون خرید وفروش شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نسقی باشد مشکلی پیش نمیاد و اوقاف هر سال قرارداد را با شما تمدید می کند .
جهت اطمینان از اداره اوقاف پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه نمی تواند مگر با کسب رضایت شما اما رویه اوقاف اینه که هر دوسال یا هر سه سال قراردادجدید اجاره منقعد میکند تا بتواند اجاره بهای بیشتری بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله البته بستگی به قرارداد شما دارد زیرا شخص فروشنده فقط مستاجر زمین بوده است و نه مالک زمین . و فروشنده نمیتواند مال مورد اجاره را بفروشد مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که بدون اجازه اداره اوقاف نقل و انتقال صورت پذیرفته باشد اداره اوقاف میتواند نقل و انتقال را تایید ننمایید بهتر است موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مدارک برای راهنمایی میباشد بهتر است با وکلا مشاوره تلفنی داشته باشید