مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین کشاورزی ارثی

سلام و احترام.
ما چهار برادر و دو خواهر هستیم. مقداری زمین زراعی موقوفه با یک حلقه چاه دستی مجوز دار بعد از فوت پدر در سال 1372 از ایشان باقیمانده است. بعد از فوت پدر خواهران که همگی متاهل بودند رغبتی برای کار کشاورزی نداشتند چون چاه کم آب بود و زمین زراعی نیز درآمدی نداشت .با انجام انحصار وراثت، یکی از برادران را به عنوان وکیل کاری جهت مراجعه به دوایر دولتی با امضای کلیه وراث از جمله خواهران انتخاب کردیم و اجاره نامه اداره اوقاف که به نام پدر بود تفکیک و فقط برادران هر کدام از اداره اوقاف قرارداد موجر و مستاجر دریافت نموده اند. بعد از آن تاکنون برای بالا بردن بهره وری از زمین کارهای زیادی با هزینه فقط برادران انجام شده از جمله تبدیل چاه دستی به حفاری و برقی کردن چاه و تبدیل کل زمین به باغ انگوری که این باغ در حال حاضر 20 ساله و کاملا مثمر ثمر هست .
حال یکی از خواهران بعد از گذشت 28 سال ادعای ارث کرده و برای تجدید وکالت کاری حاضر به امضا نیست ( به علت مشکل پیش امده در منابع آب، اداره مذکور خواهان تجدید وکالت کاری شده )
خواستم حضرت عالی بفرماید که سهم ایشان چگونه هست؟ آیا از قدرالسهم زمین یا منفعت آن ارث میبرد یا از قدر سهم باغ انگور یا منفعت آن؟
آیا کارهای که در طول این چند سال از جمله حفاری کردن چاه و برقی کردن چاه و احداث باغ انگوری که همگی با هزینه برادران شده جزء حیاط محسوب میشود؟

در مورد وکالت کاری مذکور که بدون تاریخ انقضاء می باشد، آیا با گذشت زمان این گونه وکالت ها باطل می شوند؟ اگر نه چرا منابع آب درخواست تجدید وکالت کاری کرده است؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله ارث میبرد از زمین ومنافع ان (اجرت المثل)وموضوع ارجاع به کارشناسی میشود وشما میتوانید به نسبت سهم الارث هزینه ای را که نموده اید مطالبه نمایید