مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی اوقافی

با سلام.
سال 63 یک هکتار زمین کشاورزی از طرف اوقاف به پدر بنده واگذار شده و تا سال 73 پدر بنده در آن جا کشاورزی میکردند و اجاره آن هم پرداخت می‌کردند. از سال 73 تا الان زمین را به حال خود رها کردند.
بعد از گذشت نزدیک 30 سال می‌توانند مجددا در آن جا شروع به فعالیت کنند؟ اگر کسی بدون هیچ سندی زمین را تصرف کرده باشد، میتواند ادعای مالکیت یا مستأجری کند؟ متشکرم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین ادعای مستاجری کنین مشکلی خوردین تماس بگیرین