مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی اوقافی

با سلام وقت همگی بخیر
من 25 سالمه و از زمانی که یادم میاد پدرم روی زمین های بابا بزرگم کار کرده و زحمت کشیدن و کشاورزی کردن
هرسال هم اداره اوقاف میاد و نصف ثمر گردو و انگور رو به علاوه مبلغی پول نقد به عنوان اجاره بها میبره

- بابا بزرگم میگه از موقعی که یادش میاد باباش هم این اجاره رو پرداخت کرده چند وقت پیش از یکی از دوستان شنیدم این زمین های کشاورزی رو بعد از گذشت 100 سال از پرداخت اجاره میشه با طی کردن مراحل قانونیش مالکیت زمین رو گرفت

دوستان عزیز به نظر شما این کار امکان پذیر هست؟ اگر هست وکیل خبره ای رو لطفا بهم معرفی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مالکیت زمین موقوفه امکان ندارد بلکه اجاره نامه منافع و مالکیت اعیانی اگر داشته باشد درست است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر امکان ندارد
البته بستگی به قرارداد وقف نامه و
مال مورد وقف ، خواهد داشت