مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی توسط اکانت بازی

با سلام و خسته نباشید من هفته پیش اکانتی رو فروختم به قیمت 400تومان و بعد از دریافت وجه و دادن اکانت بعد از 1هفته همون فرد با شماره های زیاد من را تهدید میکنند و می گویند یا شماره شما رو در گروه ها پخش میکنیم یا 700تومن به این شماره کارت بزنید میخاستم ببینم ایا میشه از طریق ان شماره کارت و این 3شماره ای که برای من مزاحمت و اخاذی کردن شکایت کرد و بتوان اون فرد را شناسایی کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.