مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام .من وخانومم یک ونیم سال قبل به اختااف خوردیم ازم شکایت کرد مهریشو گذاشت اجرا .منم بدون اجازه دادگاه رفتم یکی رو صیغه 99ساله کردم .بعدش رفت صیغه نامه منو پیدا کرد وحق طلاق خواست بعدش رفت شکایت رابطه نامشروع کرد که 99تا شلاق بریدن برام که اجرا شد .بعدش حق طلاق رو هم دادن بهش .وحضانت بچه رو دادن به من بچه 8سالشه .الان رفته شکایت کرده حضانت بچه رو میخواد .سوالم اینه میشه این رابطه نامشروع رو دلیل بر لغو حضانت از بنده کرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر،ولی می بایست دفاع مناسب نمایید.
تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر این اشتهار داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر صرف یکبار رابطه نامشروع دلیل بر انحطاط اخلاقی شما نخواهد بود و سلب حضانت نخواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد گرفتن حضانت فرزند ،
بستگی به دفاعیات شما در دادگاه دارد