مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

با سلام
عموی بنده در سال 97 اقدام به شکایت از مادرم من و دو برادر کوچکم بابت انتقال سند به ایشان نموده و تا الان دو شکایت مبنی بر ابطال سند رسمی تنفیذ مبایعه نامه و.. نموده که هر دو دادگاه رای به ضرر ایشان صادر شده الان دوباره شکایت نموده و دادگاه درخواست استماع شهود دادند...
پیرامون موضوع اینطور بگم که کلیه وراث ادعای ایشون رو قبول نداریم که یکی دلایلمون این هست قرارداد ادعای ایشون از سال 82 تنظیم شده پدر ما سال 93 فوت نموده به ایشون گفتیم چرا در طول 11 سال حیات پدر ما همین شکایت رو نکردی و چرا هنگام انحصار وراثت ادعای از طرف شما نشد در ادامه به ایشون میگیم اگر پولی پرداخت کردی ثابت کن که پول رو به پدر ما پرداخت کردی یاداوری میشه تو قرارداد عادی ایشون قید شده تا تاریخ 20 بهمن 82 پول پرداخت شود اما تو این تاریخ هیچ پولی دست پدر ما نبوده و اینکه پدر ما بارها در بین وراث و فامیل و حتی دست خط داده که ملک موصوف به ایشان بعلت عدم پرداخت فروخته نشده و شاهد زیر مبایعه نامه ایشان نیز می گوید که ایشان پولی بابت خرید ملک تا قبل از فوت مرحوم پرداخت نکرده ... الان عموی ما بعد از 3 سال از فوت پدر ما با همین قرارداد عادی چندین بار شکایت نموده .... راهنمای بفرمایید چطور میشه شکایت ایشون بی اثر بشه آیا درخواست ابطال مبایعه نامه بدیم با اینکه شهود زیر مبایعه نامه که امضا کرده که مول پرداخت نکرده و سایر بزرگان فامیل که در قید حیات پدر ما از زبان ایشان شنیدن که ملک را به عموی نا فروخته نشده و اینکه پولی هم پرداخت نکرده...

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید مدارک بررسی گردد