مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوايح

سلام خسته نباشید من میخوام از شوهرم جدا بشم که ایشون راضی نیستن منو طلاق بدن از من پول میخواد که منو طلاق بده الان یه ابلاغیه واسم اومده ولی نفهمیدم چی هست نوشته حسب ماده 346 قانون ائین دادرسی و امور مدنی میشه واسم توضیح بدین؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید لایحه و دفاعیه خود را جهت ببرسی در دادگاه تجدید نظر ظرف ده روز از زمان ابلاغ ارایه دهید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام چنانجه شما دادخواست طلاق دادیه اید وحکم به نفع شما صادر شده است همسرتون نسبت به رای تجدیدنظرخواهی کرده وشما بایستی ظرف ده روز پاسخ اعتراض رو بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه دفاعی ظرف 10 روز باید تنظیم از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام لایحه دفاعی ظرف 10 روز باید تنظیم از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

لایحه دفاعی ظرف 10 روز باید تنظیم از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در ظرف 10 روز از ابلاغ لایحه دفاعیه خود را ارسال نمایید