مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج موعد تنظیم سند

سلام ، معامله ای صورت گرفته است و قرار شده است فروشنده سند را به نام خریدار انتقال دهد ولیکن هیچ تاریخی برای انتقال سند مشخص نشده است ، خریدار طی یک اظهارنامه به فروشنده درخواست انتقال سند را داده است ولیکن فروشنده اظهار کرده است در حال طی مراحل اداری پرداخت مالیات بر ارث و همینطور عوارض شهرداری است و بعد از آن هم باید سند را تک برگ کند و این مراحل زمان می برد ، به نظر شما آیا خریدار موظف است صبر کند تا این مراحل سپری شود حتی اگر چند ماه طول بکشد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا مدت زمانی که عرفا برای انجام امورات لازم هست صبر کنید و اگر بی دلیل اقدام نکرد الزام به تنظیم سند در محاکم بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تاریخ تحویل ذکر شده است و زمان تحویل نیز گذشته است به ناچار می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عرفا تا یک مدتی مشکلی نیست اما اگر بطول انجامد دادخواست الزام به تنظیم ارایه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
به جهت عدم تعیین تاریخ با گذشت مدت عرفی جهت امور مالیاتی و استعلامات باید سند تنظیم نماید در صورت عدم اقدام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید سپسدر صورت عدم نتیجه دادخواست الزام به تنظیم مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر گفته های فروشنده صحیح است بهتر است چند ماه منتظر بمانید و اگر سند انتقال پیدا نکرد بعدا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اشتباه بوده تاریخ مشخص نکردید اما باز راه دارد اما باز میتوانید ابعد از اظهارنامه دادخوست دهید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام انجام کلیه ی امور مذکور شامل عوارض شهرداری ، مفاصا حساب مالیاتی نقل و انتقال و مفاصا حساب مالیات بر ارث و اخذ سند تک برگ ، دارای مدت زمانی متعارف است و معمولا مجموع مراحل مذکور بیش از سه ماه طول نمی کشد (هرچند در بسیاری از موارد ، بسیار زودتر از این مدت کلیه مراحل مذکور انجام می شود) لذا به موجب اظهارنامه انجام موارد مذکور را به فروشنده تذکر دهید و در صورتی که در مدت متعارف فوق الذکر در دفترخانه حاضر نشدند، دعوای الزام به تنظیم سند رسمی را علیه ایشان اقامه نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان متعارفی بالغ بر سه تا 4 ماه صبر کنید. اگر اقدامات انجام نشد، دادخواست الزام به تنظیم سند دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید