مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

آیا الزام به تنظیم سند برای ملکی که مالک آن در سال 1321 فوت نموده و این سند در سال 1320 در دفترخانه تنظیم شده قابل اجرا است یا خیر.. استعلام که گرفتیم یک قطعه توتزارو خانه و محوطه بوده که داخل شهر میباشد می‌گویند زمین مشمول اصلاحات ارضی شده یعنی مستثنیات مالک نبوده این خانه و محوطه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات قابل بررسی می باشد در هرصورت اگر ملک ازنظر نقل و انتقال مشکلی نداشته باشد تنظیم سند میسر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سند و مدارک را بررسی قرارداد اگر مانعی نباشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا اقامه دادخواست امکان دارد حتی اگر زمین مشمول اصلاحات اراضی شده باشد
ولی باید حتما سند و قرارداد بررسی گردد