مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تکمیلی

سلام
مجازات های تکمیلی همچون ممنوع الخروجی حداکثر تا چند سال میتوانند باشند و پس از صدور تحت چه عواملی قابل لغو یا کاهش هستند؟
تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حداکتر تا دو سال و در متن دادنامه مدت مجازات تکمیلی قید می شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تا زمان اجرای حکم و در متن دادنامه ذکر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا حداکثر تا دوسال است و قابل کاهش نیستند ولی بستگی به نظر قاضی دارد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

طبق قانون مدت مجازات تکمیلی حداکثر دوسال است . و در خصوص برخی مجازاتهای تکمیلی مثل تبعید تحت شرایط خاص امکان تبدیل وجود دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حداکثر دو سال
ولی با شرایطی و در برخی جرائم ، بیشتر از دو سال هم امکان دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بر اساس محتویات رای دادگاه مشخص میشود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بستگی به نظر دادگاه در رابطه با جرم ارتکابی شما دارد. ولی حد اکثر زمان این مجازات تکمیلی دو سال می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد تفكيك قايل شويم در برخي موارد با دادنامه و نوع متغير است و در ساير موارد دوسال مي باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به نظر دادگاه در رابطه با جرم ارتکابی شما دارد.

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

مدت آن در متن دادنامه قید می شود ولی حداکثر تا دو سال است

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

سلام حداکثر تا دو سال و تحت شرایطی قابل افزایش است