مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور

با سلام متهم چند سال پیش موتور اینجانب به سرقت رفت. و بعد از 8 ماه متهم سارق فقط با سیلندر موتور که تنه ی آن را بعد از سرقت دور انداخته و موتور را قطعه قطعه کرده بود به وسیله آگاهی دستگیر شد و اعتراف کرده که از کسی دیگر خریده است اینجانب رضایت نداده حال مدتی است خبری از متهم ندارم و دیگر هیچ احضاریه به این جانب ارسال نشده است نمدانم متهم در زندان است یا آزاد شده. خودم محل زندگیم شهرستان دیگر است. میخواهم بدانم آیا خسارتی به اینجانب نباید بدهد لطفا راه حلی برای رسیدگی زودتر و رسیدن به اموال خود بدهید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا پیگیری کنید ببینید پرونده در چه مرحله ای هست ت شما باید پرداخت بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما باید قیمت موتور و خسارات ، به شما پرداخت بشود . حضورا به دادسرا مراجعه و پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پرداخت شود حضورا پیگیری کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خسارات شما باید پرداخت شود ضمن اینکه شما بایستی حضوری پیگیری نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خسارات وارده باید پرداخت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از طریق مراجعه حضوری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دادسرای مربوطه مراجعه وپیگیر شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
حضورا پیگیری نمایید