مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور

بعد از مدتی رای به سود من شد و سارق را به زندان فرستاد. و باید وسیله ی من را برگرداند قاضی پرونده 4سال زندانی داد آیا متهم بعد از تحمل 4 سال حبس می تواند بدون رضایت من آزاد شود. و چگونه بدانم متهم هنوز در زندان است یا نه آیا متهم پرونده نباید وسیله ی مال باخته را برگرداند و یا برای آزادی از این جانب رضایت بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید رضایت شما را بگیرد یا مال دزدی تحویل دهد یا اعسار بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

رد مال از بحث زندان جداست و زندان بابت جرم عمومی است حقوق خود را استیفا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر اگر در دادنامه ، حکم به رد مال ، داده شده باشد ، سارق باید مال مسروقه را به شما مسترد نماید یا رضایت شما را اخذ نماید
ولی اگر در دادنامه ، رد مال مسروقه ، ذکر نشده باشد ، شما باید دادخواست جداگانه اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در دادنامه رد مال منتهی به خودش نگردیده باشد بایستی به صورت جداگانه دادخواست تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در دادنامه حکم به رد مال داده شده باشد باید مال مسروقه مسترد گردد در غیر اینصورت دادخواست جهت استرداد مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در حکم رای به رد مال نداده باشد حبس از جنبه عمومی جرم است و برای استرداد مال باید دادخواست‌جداگانه دهید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی خسارات شما وحکم به ردمال داده شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید رد مال و خسارت پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در مورد رد مال حکم داده نشده از طریق دادخواست حقوقی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سارق تا مال را رد نکند یا ترتیبی برای پرداخت آن از جمله قیمت آن یا دادخواست اعسار ندهد در زندان می ماند .