مشاوره حقوقی رایگان - ثبت موتورسیکلت سرقتی در سیستم

موتور بنده با مدارک سرقت شده و فیلم مداربسته موجود است ولی سارق ادعای خرید ان را کرده است و فقط قولنامه عادی از ان دارم که انرا نیافته بود حال بعد از چندماه هنوز اعلام سرقت موتور ثبت نشده بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما به ادعای سارق کاری نداشته باشید و فیلم های مداربسته و مدارک گویای تحقق ادعای شماخواهد بود لذا شما پیگیر پرونده سرقت باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کرده اید شکایت خود را پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شما شکایت سرقت مطرح کرده اید؟ در صورتی ک فیلم دوربین واضح باشد و گویا ماجرا باشد و با توجه ب اینکه سارق مدرکی دال برخرید نداشته و نتوانسته اثبات کند شکایت شما باید قابل رسیدگی و در مرحلله تحقیقات باشد. از طریع مرجعی ک شکایت خود را ارایه داده اید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شکایت کرده اید شکایت خود را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی ک فیلم دوربین واضح باشد و گویا ماجرا باشد و با توجه ب اینکه سارق مدرکی دال برخرید نداشته و نتوانسته اثبات کند شکایت شما باید قابل رسیدگی و در مرحلله تحقیقات باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه موضوع را پیگیری کنید