مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت سرقت شده از منزل بهمراه مدارک شناسایی

سلام. 8ماهه از منزل من موتورسیکلتم به همراه مدارک ان و وسایل دیگری به سرقت رفته است ولی تاکنون اعلام سرقت موتور صادر نشده است و میگویند چون با مدارک است نمیشود اعلام سرقت نمود. حال از شما دوستان گرامی در دادراه عاجزانه خواستارم که بنده را راهنمایی کنید چطور اعلام سرقتم را ثبت کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادسرا شکایت کنید بابت سرقت موتور و مدارک

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید